Deze disclaimer is opgemaakt per 01-11-2015

Informatief

Deze site is opgesteld om informatie te geven over juridische zaken, dusdanig om u enige richting te geven in de wereld van juristen en advocaten. Wij proberen de informatie met hulp van advocaten en juristen accuraat en juist op onze site te zetten. Soms komt het echter voor dat informatie achterhaald is, of dat wij foutieve informatie plaatsen. De informatie die op juridische-scan.nl staat dient u mede daarom niet te gebruiken als juridisch advies voor uw situatie en navenant te handelen. Wij raden u aan om te allen tijde juridisch advies in te winnen bij een advocaat of jurist. U kunt daarvoor via onze site contact opnemen met een advocaat of jurist.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor uw handelen n.a.v. informatie wat u op onze site vindt. Wij proberen alle gepubliceerde juridische informatie juist en accuraat te houden, echter sluipen hier wel eens (menselijke) foutjes in. Ziet u een fout, of ziet u verkeerde informatie, vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen via ons contactformulier. Wij zullen dan er alles aan doen om spoedig de tekst te updaten en juist te maken.

Links

Wij verwijzen op juridische-scan.nl naar verschillende bronnen. Wij kunnen de inhoud van deze websites niet beheren en zijn daarom niet aansprakelijk voor gevolgen uit het bezoek van desbetreffende websites.

Wijzigen disclaimer

Wij behouden ons het recht voor om deze disclaimer te wijzigen. Bekijk daarom regelmatig deze disclaimer, want deze disclaimer wordt regelmatig ververst en veranderd.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 83

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op