Op juridische-scan.nl vindt u informatie over het scannen of controleren van bedrijven. Advocaten kunnen u ondersteunen bij een juridische scan van al uw documenten, zoals (arbeids)contracten of algemene voorwaarden. Ook kunnen advocaten u helpen bij bedrijfsovernames, van het duiken in de boeken tot het juridisch ondersteunen in geval van een reorganisatie of een bedrijfsovername.

Naast deze informatievoorziening proberen wij u ook verder te helpen middels contactmogelijkheden met advocaten en juristen aan u aan te bieden. U kunt telefonisch contact opnemen, of u kunt ons juridisch advies formulier invullen.

Eigendom website

De website www.juridische-scan.nl is eigendom van IDTI.nl. IDTI is gevestigd te Utrecht. Kvk nummer 51618435. IDTI is expert op het gebied van website ontwikkeling, bijvoorbeeld in de juridische branch zoals juridische-scan.nl. IDTI heeft echter geen advocaten of juristen in dienst, en daarom werken wij juist samen met advocaten en juristen. Hoe dat precies werkt, leest u hieronder.

Samenwerking met derden

Voor de juiste juridische informatievoorziening en voor een inhoudelijke beantwoording van juridische vragen, werkt IDTI samen met een of meer juridische partners. Deze juridische partner is momenteel OMNIUS Advocatennetwerk. Deze partner is al jaren expert op het gebied van juridische dienstverlening. OMNIUS heeft bewezen dat zij een betrouwbaar en goed juridisch partner zijn, voor zowel IDTI als voor de vele bezoekers die via juridische-scan.nl op zoek waren naar juridische ondersteuning.

OMNIUS zorgt al vele jaren voor het correct en accuraat beantwoorden van juridische vragen. Daarbij hebben de bij OMNIUS aangesloten advocaten uitgebreide kennis en ervaring om samen met u uw recht te halen, via een brief of desnoods via de rechtszaal. Zo worden uw belangen te allen tijde goed verdedigd.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 83

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op